+ search

HBO Bedrijfskunde

Degree type
Bachelor of Business Administration
Language of education
Dutch
Duration
48 months
Tuition fee EU/EEA
Please enquire
Tuition fee Non EU/EEA
Please enquire
Education type
Parttime
Start of program
Please enquire
Application deadline
Please enquire
Accreditations
Netherlands Government
Type of institution
University of Applied Sciences
City
Amsterdam

Program description

Bij de overgang naar functies op een hoger niveau worden managementaspecten/managementvaardigheden belangrijker. Zo zijn er in toenemende mate managementverantwoordelijkheden en moet met een bredere blik naar de processen in het bedrijf worden gekeken. Ook worden vaardigheden als leiderschap, communicatie en vergadertechnieken een essentieel onderdeel van het functioneren. De NVAO geaccrediteerde opleiding HBO Bedrijfskunde geeft invulling aan deze ontwikkeling. De overheid ziet het belang van deze ontwikkeling en ondersteunt bedrijven in de meeste sectoren bij beroepsgerichte vorming met de Wet Vermindering Afdracht Loonheffing. Hierdoor studeert u de eerste twee jaar voor ongeveer € 1.000 (exclusief literatuur) per jaar. Markus Verbeek Praehep geeft professionals de kans deze uitdaging aan te gaan, met de kwaliteit en flexibiliteit die u van ons gewend bent. Vanzelfsprekend sluit deze opleiding optimaal aan bij een vervolgstudie naar het niveau van master bij Markus Verbeek Business Academy.

Door de unieke opzet heeft de opleiding duidelijk impact op het dagelijks werk: de deelnemer heeft de mogelijkheid om de opgedane kennis en nieuwe kwaliteiten zichtbaar te maken. Hierdoor heeft de werkgever direct baat bij de concrete studieresultaten. In de uitgebreide studiegids vindt u een overzicht van enkele maatwerkopleidingen voor de verschillende doelgroepen, met name:

- vrijstellingen voor gevolgde opleidingen en het erkennen van Elders Verworven Competenties (EVC);
- verschillende afstudeervarianten, zoals Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Informatiemanagement, Logistiek en Project Management.

Admission requirements

Please enquire

More information about Bachelor Admission

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

Facebook

Share your thoughts on
studying abroad.

Join the study in the Netherlands facebook community!

We use non-commercial cookies only. More information. Close this message.×